Connect with us

Hír

8 órásra nyúlt az NFL és Tyreek Hill találkozója

A Chiefs elkapója, Tyreek Hill és az NFL tegnapi találkozója 8 órásra nyúlt. A felek reggel fél 9-kor ültek össze és egészen délután fél 5-ig tartott a beszélgetés, ahol a liga azt próbálja kideríteni, hogy Hill megszegte-e az NFL szamélyes magatartásra vonatkozó előírásait.

A történet talán már mindenkinek ismerős, így most ezt nem foglalnám össze újra, mindenki megtalálja akár nálunk, akár külföldi oldalakon a sztorit és annak egyes fejezeteit. Hill jelenleg a csapat tiltására nem vehet részt a Chiefs edzésein, azonban a hírek szerint minden valószínűsége megvan annak, hogy az elkapó ott lehet a július 23-án kezdődő edzőtáborban.

Az NFL korábban a ravenses Jimmy Smitht 4 meccsre tiltotta el, amikor fenyegette és érzelmileg bántalmazta gyermeke anyját, akkor nem volt szó fizikai erőszakról. Hillnél súlyosbító tényező, hogy korábban bevallottan fojtogatta Espinal kisasszonyt, aki akkor épp közös gyermekükkel volt terhes. Ezért ugyebár nem kapott elitltást Hill, hiszen még draftolása előtt történt, azonban az NFL szabályzata kimondja, hogy ez súlyosbító tényező lehet a mostani eltiltás kiszabásában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!