Connect with us

Minden ami NFL

Így buliznak az NFL legnagyobb “partiállatai”

Az NFL játékosai nem kevés rajongóval rendelkeznek, ám legtöbbjük nem feltétlenül a pályán nyújtott teljesítménye miatt válik híressé, vagy sokkal inkább hírhedtté. A közösségi oldalaknak és a szemfüles rajongóknak köszönhetően ugyanis nem kevés fényképes bizonyíték kerül fel hétről hétre a világhálóra arról, miként buliznak és néznek igen komolyan a pohár fenekére az NFL játékosok.

Az Italneked szerkesztői összegyűjtötték nektek az öt legnagyobb partiállatot az utóbbi időszakból. Figyelem, utánuk csinálni bármit kizárólag saját felelősségre!

Drew Brees

Nem feltétlen rá gondolnánk első körben, ha a partiállat szót emlegetjük, ám a Saints irányítójáról a sportsikerei mellett igen gyakran jelennek meg hírek arról, hogy milyen hatalmas bulikat csap nem kevés alkohol és számos jól ismert világsztár társaságában.Az idén negyven éves sztár hatalmas partyval ünnepelte a születésnapját is, amelynek egy sörgyár adott helyet. Persze a hangsúly ennek ellenére nem csupán a habzó finomságokon volt, ugyanis koktélok is akadtak szép számmal a rendezvényen. Olyannyira, hogy külön fotó standot állítottak fel azért, hogy az italok tetejére díszítésként a bulin készült képek kerülhessenek. Szóval tulajdonképpen a vendégek „megihatták” friss élményeiket a helyszínen. A képek tanúsága szerint ezt meg is tették, élén az ünnepelttel…

A játékoson és párján kívül Drew sok csapattársa és edzője is jelen volt a jeles eseményen és olyan hírességek is, mint például Keegan-Michael Key és a rapper Choppa, aki egy külön remixet készített a sportoló születésnapjára. Ezt a számot a nagyközönség itt hallhatta először. Az biztos, hogy a negyedik X-ben nagyon kitett magáért az NFL játékos, aki egyébként a hétköznapokon sem hagyna ki egy jó bulit.

Jay Cutler

A legszebb éveit a Chichago Bears csapatánál töltő játékos 12 hosszú évet húzott le az NFL-ben, ám  ő sem csak a sport terén elért teljesítményeiről híres. Az alapvetően nagyon humoros és laza beállítottságú sportolónál még inkább kidomborodik a mókás és laza oldala akkor, amikor alkohol kerül az asztalra. Nem véletlen, hogy mindig nagy társaság gyűlik össze körülötte ezeken az alkalmakon. Egyébként a játékos szuper apuka hírében áll és évek óta sikeres üzletember is. Ennek ellenére egyes híresztelések szerint olykor becsúszik egy kis energiaital is az alkohol mellé a bulikon, amikor Jay is leenged egy kicsit és kirúg a hámból, amit nem ritkán valamilyen klasszikus whisky társaságában tesz meg.

Vince Young

Young is igazi partyarc hírében áll, olyannyira, hogy a 2011-es lockout alatt 300 ezer dollárt költött el a szülinapi bulijára – mindezt annak ellenére, hogy igencsak le volt égve. Habár 2006-ban kötött meg egy 26 millió dolláros szerződést, úgy látszik ez nem volt elegendő és a bulit kölcsönből kellett finanszíroznia. Ezzel kapcsolatban pedig egykori pénzügyi tanácsadója tálalt ki, ugyanis volt idő, amikor a játékos a magas keresete ellenére egy kicsit kicsúszott a pénzügyi keretéből, amelyben állítólag nagy szerepet játszott a harmincadik születésnapja is. Azóta már rendbe tette ezeket az ügyeket és egy kicsit visszafogott a bulizásból is. Legalábbis állítólag.

A kedvenc itala a tequila, bár nem egy olyan fotó készült már róla, amelyek tanúsága szerint számos másfajta ital is megfordult már a kezében. Egy időszakban olyannyira belelendültek a bulizásba, hogy minden edzés után a közeli Cheescake Factoryban kötöttek ki, ahol nem kevés szeszes ital is elfogyott. Az ott dolgozók szerint a legtöbbször az igen magas számlát Young fizette ki ezeken az estéken. Ráadásul olyan ügyesen helyezkedik a sportoló, hogy igen kevesen kapták eddig lencsevégre ittas állapotban.

Kyle Orton

Orton olyannyira nagy bulizó hírében áll, hogy néhány évvel ezelőtt az egyik portál összegyűjtött róla húsz olyan felvételt, ahol bulizás közben látható és egyértelműen fogyasztott közben alkoholt is. Bár minden bizonnyal más tényezők is közrejátszottak a döntésében, de a harmincas évei elején nyugdíjba is vonult, nem vagyunk benne teljesen biztosak, hogy a mája is így gondolja ezt. Egyébként egy időben, amikor megszületett a két lánya, szinte teljesen visszavonult a partyzástól, legalábbis sehol nem látták felbukkanni a rajongói.

Ám nem kellett sok ahhoz, hogy visszatérjen az éjszakai életbe. Sőt, állítólag igen hosszú időn keresztül bevett gyakorlat volt a mindennapjai során az, hogy délután hat órakor leült az xbox elé némi sörrel, majd egy órával később leugrott a közeli klubba, ahol már tetemesebb mennyiségű alkohol fogyott. Ebben az időben nem volt még felesége, így nem ritkán számos hölgy társaságában távozott a helyről.

Johnny Manziel

Manziel életében nem ritka esemény az, hogy egy-két hetet végigbulizik a barátaival Las Vegas és Miami legfelkapottabb bárjaiban. Sőt, gyakran csatlakozik ezekhez a bulis időszakokhoz Michael Phelps is, akivel nem ritkán látják együtt. Emellett Twitter bejegyzései között is számos olyan mondat szerepel, amelyek arra utalnak, a sportoló ismét a pohár fenekére nézett.

Annyi bizonyos azonban, hogy Johhny nem igazán kedveli, ha ittas állapotban valaki lefotózza, ennek ellenére az internet tele van róla bulizós képekkel. Ez persze nem csoda, hiszen amikor random beáll a pultba dolgozni egy texas-i night klubban, ruhában köt ki a vízben egy medencés party során vagy éppen Justin Bieberrel bulizik, nem nagyon foglalkozik a kíváncsiskodókkal és a kamerájukkal.

Természetesen mindez csak a jéghegy csúcsa, hiszen nem láthatjuk a játékosok szabadidejének minden pillanatát, amikor igazán elengedik magukat. Viszont ha a fenti sorokat olvasva megfordult a fejedben, hogy milyen jó lenne legurítani egy korsó hideg sört vagy egy finom koktélt, nem kell messzire menned, elég ha átkattintasz az italneked.hu oldalra!

[quote]A vendégcikket az Italneked webshop készítőitől kaptuk, akik egy kupont is felajánlottak nekünk. Rendelj tőlük legalább 10.000 forint értékben, használd a FUZOVELKIFELE kuponkódot és 10% kedvezményt kapsz.[/quote]

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!