Connect with us

Hír

Nem folyik aktív nyomozás Tyreek Hill ügyében

Miután napvilágot látott a hangfelvétel Tyreek Hill és gyermeke anyja közt, arról jöttek információk, hogy újranyitották a nyomozást, azonban a kerületi ügyész most elmondta, hogy ez nincs így, nem folyik aktív nyomozás Hill ügyében. Az ügyész továbbra is fenntartja, hogy bűncselekmény történt, azonban a jelek szerint nem tudnak bizonyítani semmit – legalábbis azt semmiképp, hogy ki bántalmazta a gyermeket.

Folyik azonban nyomozás a kansasi gyermekvédelmi hatóság (Kansas Department for Children and Families) által, erre utalt Roger Goodell is, mikor arról beszélt, hogy a liga nem akadályozza ezt és majd ha ez lezárul, akkor jöhet esetleges eltiltás az NFL részéről. Ennek végeztéig azonban nem várható a liga oldaláról semmi az ügyben.

Hill nem vett részt a Chiefs edzésein a holtszezonban, azonban eltiltást nem kapott (egyelőre) a ligától, és nem is került a Commissioner’s Exempt Listre, ami ideiglenes korlátozná a játékjogát. Azt persze mind tudjuk, hogy az NFL-nek nincs szüksége arra, hogy jogi nyomozás legyen folyamatban, vagy záruljon le, ettől teljesen függetlenül is kiszabhatna büntetést az elkapóra. Egyelőre azonban kivárásra játszanak a jelek szerint.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!