Connect with us

Hír

Problémák a Brownsnál? Nem válik be a támadókoordinátor?

A Browns támadó oldali stábját elég jónak gondoltuk, hiszen tavaly az azóta főedzőnek kinevezett Freddie Kitchens, illetve a jelenegi támadókoordinátor Todd Monken is – aki a Buccaneersnél töltött be ugyanilyen posztot – jó munkát végzett, a holtszezonban pedig felkapott névnek számított. A hírek szerint azonban Monken átállása a Brownshoz nem megy olyan könnyedén, mint tervezték azt a csapatnál, ez pedig oda vezetett, hogy Freddie Kitchensnek kell nagyobb szerepet vállalnia a támadósor összerakásában.

Azt eddig is tudtuk, hogy Kitchens fogja hívni a támadóplayeket, tehát rajta lesz a keze a folyamaton, azonban a jelek szerint a vártnál több munkája akad a támadóoldalon. Több meetingen vett részt, hogy információt gyűjtsön az edzőktől és asszisztensektől, hogy meghozhasson olyan döntéseket, hogy hogyan fog felépülni végül a rendszer.

Igazából nem is az a nagy hír ebben, hogy Kitchens sokat foglalkozik az offense-szel, hiszen ez is a feladata, ehhez ért, ebben végzett kiváló munkát tavaly. Inkább Monken átállásának lassúsága jelenthet problémát, aki egyébként “folyamatban lévőnek” nevezte a támadósort nemrég. Meglátjuk, mi sül ki ebből az egészből Clevelandben, mindenesetre a várakozások óriásiak a Browns irányába.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!