About the author

14 Comments

 1. 1

  deze75

  Ennyit jelent,ha valaki nem csak focizott,hanem becsületesen tanult is és a családban is ragadt rá valami..vs…vagy azt látta fater muter verik egymást becuccozva….???

 2. 2

  bjeela

  Egy zseni egy másikról… Amúgy nagyon sokatmondó, hogy az egyik legfelkészültebb játékos, aki tényleg rengeteget tud a játékról – és ezt rendre bizonyítja is olyan színvonalon, hogy a szakma kalaplengetve hallgatja – mennyire el van ájulva BB-től. És akkor mennyi lehet BB fejében, amit el sem mond… ;)

 3. 3

  Tizenkettes

  Romo Sapiens

 4. 4

  Fetyke

  Rossz hír a ligának és főleg az AFC csapatainak (kivéve Pats), hogy már neveli az utódját. Nem JMC az! :) Ha kap még pár évet, akkor hiába reménykedik itt bárki bármiben, a visszavonulása után sem várható jelentős visszaesés a hazafiaknál.

 5. 5

  Bélabá a csótány

  Csumi Amanda :D

 6. 6

  bjeela

  Kire gondolsz? Mert körülötte túl sok fiatal nincs.

 7. 8

  bjeela

  Jahogy a gének! Háááát, ezek a családi vállalkozások elvétve szoktak jól működni, mert amiben a papa felfoghatatlanul, értelmezhetetlenül kiemelkedő, abban a gyerek a legritkább esetben. Persze, ha hozza azt, amit a papa, akkor nézzen NFL-t a fekete fene. ;) De továbbra sem értem, mi az, amit csak ennyire kevesen képesek ilyen színvonalon művelni. BB nem egy UFO, nem egy robot, hanem ember és amit egy ember tud, azt tudhat más is. Kell lennie megoldásnak(persze, Halas Gyuri bácsi…).

 8. 9

  Bélabá a csótány

  Szerintem másoknál a legnagyobb probléma a rugalmatlanság.
  Egy az,hogy a tulaj belepofázik szakmai dolgokba, a másik meg hogy pozicióra hoznak játékost szigorúan,nem az adott játékosra szabnak posztot.

 9. 10

  Fetyke

  Csak megjegyezném, hogy BB édesapja is az NFL elismert személyisége volt. A játékoskiválasztás ma is az általa lerakott alapokon nyugszik a csapatoknál.
  És nyilván a váltás is folyamatosan menne végbe. BB szépen megtartja a GM állást és csak a napi gyakorlati feladatokat adja át először majd Steve-nek, és ha kell, akkor be tud segíteni abba is. Szóval dinasztia épül itt kérem szépen! :)

 10. 11

  bjeela

  Fetyke, ne keveredj fogalomzavarba: a játékoskiválasztás és a HC-ság nem ugyanaz a szint. Ettől még lehet, hogy bejön a dolog, de elnézve BB edzőinek sikerességét más csapatoknál van bennem fenntartás.

 11. 12

  Szilárd Süveges

  Én értem mire gondolsz/mit nem értesz. De addig amíg az látszódik hogy egy GM/hc még van győződve hogy bármi áron leigazoljuk Suht és ez a koncepció (és itt most kifejezetten a Dolophinsra gondolok) akkor azért látható hogy vannak akik furcsán gondolkodnak. Másik példa Trent Brown. Szerintem nagyon sokan vitatják hogy ér max OT szerződést és mégis van aki azt hiszi hogy Ő megoldja a falat és szükséges ennyit fizetni. Aztán ha majd cut lesz és kirúgják a gmet vagy a hct akkor az azért lesz mert nem jól végezte a dolgát.

 12. 14

  Bélabá a csótány

  Bemosott mint géép!:D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team