Connect with us

Játék

Tippjáték Q&A

Tippjátékosok figyelem! Mivel sajnálatos módon hetente lépnek fel kisebb-nagyobb hibák a tippjátékokkal kapcsolatban, ezért hetente megosztunk egy ilyen posztot, ahol megoszthatjátok velünk az észrevételeiteket és problémáitokat. Fontos, hogy ezeket jelezzétek nekünk, mert egyrészt VAN MÓD A JAVÍTÁSRA ÉS A PONTOK JÓVÁÍRÁSÁRA, másrészt a végelszámolásnál MINDEN HIBÁSAN KITÖLTÖTT TIPPJÁTÉKOT ANNULLÁLUNK.

Tippjáték

 

Ez természetesen nemcsak nektek, de nekünk is kellemetlen, hisz gyakorlatilag manuálisan kell rendbe tennünk a problémákat. Nyilván az lenne a legjobb, ha sem nektek, sem nekünk nem lenne ezzel plusz melónk, de hát sajnos ez van. Most röviden vázolom, mi számít hibásan kitöltött tippnek, elsősorban a korongos 2015-ös játékunkban:

 

Előfordult olyan, hogy egy programhiba miatt bizonyos pontok duplázódtak. 5-ös helyett 2-es, 1-es helyett 16-os lett. Egyik kísérletező tippjátékosunk megoldotta, hogy mind az összes tippje maximális pontot kapjon (ő újra tippelhetett). Persze erről szólt nekünk emailben és néhányan jeleztétek, hogy hiba támadt az erőben.

 

Ezek nagy része egyértelmű, különösen akkor, ha mindkét tipp helyes. Természetesen, amennyiben csináltok egy screen shotot (képernyőképet), akkor javítjuk a dolgot és a hiányzó pontokat hozzáírjuk, a többlet pontokat levonjuk. Tudom, ez nem hangzik jól, de AKI NEM JELZI A HIBÁT A TIPPJÁTÉK  EREDMÉNYHIRDETÉSÉIG (tippjáték vége egy-két hét), ANNAK A HIBÁS TIPPJEIT TÖRÖLJÜK. Végigfuttatunk az eredményeken egy ellenőrző programot, ami heti szinten az összes pontduplázást annullálja.

 

Persze akkor sem kell megijedni, ha a két ugyanazzal a pontszámmal megtett tipp közül csak az egyik jött be. Megnézzük mi a tippsort, és ha egyértelmű, melyik meccsre melyik pontszámot akartátok tenni (mint volt ChesterB esetében – te is tedd be a hibáról a képet), akkor azt annak megfelelő módon javítjuk. Persze lehet az ítéletet challange-elni, de aki minden tippre maximális pontot ügyeskedett, annak bukta a szelvény.

 

Illetve felmerültek hibák a Heti NFL-játékkal kapcsolatban is, hogy bizonyos tippek eredményét nem adta hozzá a rendszer az összpontszámhoz, valamint voltak bejelentkezési problémák is. Ha valami gebasz van ezzel vagy a másik játékkal kapcsolatban, akkor komment formájában a következő sablon szerint lehet hibajelentést/javítást kérni:

 

Regisztrált felhasználónév/email:

 

Mi a probléma:

 

Melyik fordulóban történt:

 

Screen Shot a problémáról:

 

Jelszó csere esetén egy email cím, amire küldhetjük az új jelszót:

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!