Connect with us

Podcast

FK! Podcast – Karácsonyi kiadás

Remélhetőleg már nem nagyon kell bemutatnunk podcastünket, amit a szezon kezdete óta szorgalmasan csinálunk a magunk, de leginkább a ti szórakoztatásotok céljából. Akik már régebb óta hallgatnak minket emlékezhetnek, hogy volt olyan dupla adásunk – a sok kérdéseteknek köszönhetően – amelyben a ti kérdéseitekre igyekeztünk minél pontosabb és kielégítőbb választ adni.

 

Mi nagyon élveztük ezt, ezért a Karácsony előtti utolsó podcastünk alkalmából arra gondoltunk, hogy ismét bevennénk titeket, e poszt alatt várjuk kérdéseiteket. Azonban mivel ez elvileg egy karácsonyi különkiadás lesz, akár teljesen el is lehet szakadni az NFL témájától és minden egyéb kérdésre is válaszolunk. Ne feledjétek, a podcast felvétele hétfő délután, így igyekezzetek legkésőbb hétfő délután 4 óráig elküldeni a kérdéseiteket.

 

Readers-questions

 

Ne fogjátok magatokat vissza. Azt tudnotok kell, hogy ezt a posztot szinte csak a legfőbb vezér, katonadani fogja olvasni, szóval nekünk (Leonidasz, Renningan, jimboy és tszajko) fogalmunk sem lesz róla milyen kérdésekkel találjuk szembe magunkat. Persze ha egy komolyabb szakmai dologgal kapcsolatban kérnétek ki a véleményünket, nem pedig abban, hogy McCarront vagy a nőjét húznánk-e inkább, akkor azt is tegyétek fel nyugodtan, ígérjük kaptok rá választ.

 

Hangsúlyozom, bármilyen kérdés lehet (azért a buzzfeed legendás 18 kérdés, amit lehetetlen megválaszolni posztjának utolsó kérdéseit inkább kerüljétek). A legjobb kérdéseket feltevők közt a következő ajándékokat dobjuk szét:

 

Johnny Manziel használt rágója

 

A.J. McCarron tetoválójának a telefonszáma

 

10 évre visszamenőleg minden levágott darab Bill Belichick hoodie-jairól

 

Szereplési lehetőséget kínálunk a legújabb AT&T reklámban Peyton Manning homlokdublőreként

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!