Connect with us

Hír

FK! Playoff Challenge

A Playoff Challenge ugyan nem tudja betölteni a fantasy szezon véget érésével keletkező óriási űrt a szívünkben, de arra orvosságul szolgálhat, hogy a playoffban is tudjunk teljesen random csapatok játékosainak szurkolni teljes szívünkből. Ennek megfelelően szeretnénk titeket is meghívni, hogy csatlakozzatok hozzánk, és játsszuk végig a 2016-os Playoff Challenge-ét az nfl.comon a Fűzővel Kifelé csoportban!

 

1-you-can-play-fantasy-postseason-with-nfl-playoff-challenge_pg_600

 

Az FK! csoportot a Playoff Challenge-en belül a http://playoffchallenge.fantasy.nfl.com/group/258943 linken érhetitek el, és rögtön csatlakozni is tudtok a manningface jelszó megadásával. Ha ezzel megvagytok, már csak a csapatotokat kell beállítani, és indulhat a játék!

 

Ha valaki nem ismerné a felületet, vagy már elfelejtett mindent az előző rájátszás óta, akkor gyorsan fussa át a következő pár sort, amelyben összefoglaljuk a szabályokat:

 

– A játék célja az, hogy te gyűjtsd a legtöbb pontot a négy playoff fordulóban. Pontokat gyűjteni a játékosok fantasy teljesítményével lehet – ezúttal egy 8 fős csapatot kell összeállítani, amelynek minden tagja játszik, QB-2RB-2WR-TE-K-DST felállásban.

 

– Nincsen draft, tehát mindenkinek a csapatában ott lehet Antonio Brown. Viszont minden olyan játékosért, aki az előző fordulóban is csapatodban volt, extra szorzót kapsz – így amennyiben a Steelers továbbjut, Brown pontszáma már kétszeres pontszámmal fog beleszámítani a teljesítményedbe. Lehetőséged van arra is, hogy olyan játékost válassz, aki nem lép pályára az első körben, ilyenkor a wild card körben nem kapsz pontot, viszont a divisionalben Gronk már rögtön kétszeres pontszámmal indul.

 

– Ha egy játékosod csapata kiesik, vagy valamelyik játékosodtól elment a kedved, akkor nyugodtan cserélhetsz, viszont az újonnan beállított játékos egyszeres szorzóról fog indulni.

 

– A pontszámok maximalizálásához tehát érdemes a szorzókra játszani, hiszen egy 3x bónusszal induló közepes teljesítmény is simán ver egy 1x elitet, így nagyon sok múlik a wild card körös választásokon: ha van olyan csapat, akinek hiszel a Super Bowl esélyeiben, akkor érdemes őket megcélozni, viszont bizonyos elit opcióknál érdemes kivárni, és a divisionalben kezdő játékost választani.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!