Connect with us

Hír

Colston kivágva

A New Orleans Saints elküldte a franchise történetének legjobb elkapóját, Marques Colstont.  Ezzel 3,2 millió dollárt szabadítottak fel a fizetési sapkából.

Marques-Colston-USATODAY-Sports

 

2006-ban, amikor Sean Paytont kinevezték a Saints élére és megszerezte a csapat Drew Breest, a hetedik körben érkezett egy Marques Colston nevű elkapó, akit nem bosszantott különösebben, hogy mikor draftolták. Újoncként 8 TD és 1038 yard volt a termése 14 meccsen. Rá egy évre 90 elkapásból 11 TD és 1202 yard. 10 év alatt összesen hatszor lépte át az 1000 yardos határt, 711 elkapása, 9759 yardja és 72 touchdownja egyaránt franchise rekord.

 

Ám az idő őt sem kímélte. 32 évesen karrierje legrosszabb szezonját produkálta elkapásokban (45), yardokban (520) és TD-kben (4) is. 13 mérkőzésen lépett pályára, de csak ötször volt kezdő. És ha valaki Drew Brees kezei alatt nem tud termelni, az jó eséllyel máshol sem. Mivel nem lesz erős a WR piac idén, akár kaphat valahol munkát (a Lions úgy is szereti összeszedegetni a volt Saints játékosokat), de azon sem kell meglepődni, ha az elkapó bejelenti a visszavonulását.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!