Connect with us

Hír

Megatront a Patsbe, McCownért a Jets kopogtat

Nate Burleson, a Vikings, Seahawks és a Lions korábbi elkapója szerint Calvin Johnsonnak pihennie kellene egy évet, majd megpróbálnia valahogy kikötni a Patriotsnál és nyerni egy gyűrűt, mert megérdemli. Patriotsszal kapcsolatos hír, hogy a csapat nem kapja vissza az első körös pickjét.

 

megatron pats

 

A Jets vezetősége úgy döntött, hogy addig nem szól a left tackle D’Brickashaw Fergusonhoz, amíg a játékos nem megy bele a fizetéscsökkentésbe. A háromszoros pro bowler 10 év alatt csak egy snapet hagyott ki, de az utóbbi években visszaesett a teljesítménye és idén 14 milliót foglal a sapkából. Kivágásával 9 milliót lehetne felszabadítani, de nincs minőségi alternatíva a helyére.

 

A New York Jets bekopogott a Brownsnál Josh McCownnért. Nem valószínű, hogy komolyan gondolják, de ha esetleg létrejönne a csere, Ryan Fitzpatrick könnyen csapat nélkül találhatja magát élete legjobb szezonja után.

 

A CB Patrick Robinson a Coltshoz igazolt három évre. A játékosnak három éven belül ez lesz a harmadik csapata, de a tavalyi éve jól sikerül a Chargersnél, ha hozza azt a szintet, nem járnak vele rosszul Indianapolisban.

 

Mike Brown, a Cincinnati Bengals tulajdonosa azt nyilatkozta, hogy “minden játékos eladó a megfelelő összegért”, utalva ezzel AJ McCarronra. Andy Dalton cseréje három meccsen lépett pályára, 854 yardot, 6 TD-t és 2 INT-t, valamint egy 2-1-es mérleget hozott össze és az irányítóproblémával küszködő csapatoknál (pl. Browns) fel-felmerült a neve.

 

A 2015-ös szezon az NFL jóvoltából. Zseniális, mint mindig (sajnos a beágyazás nem lehetséges):

https://www.youtube.com/watch?v=fDkZR0edu0c&

 

Roger Goodell még nem döntött az  elkapó Josh Gordon sorsáról.

 

A Jets visszaigazolta a linebacker Erin Hendersont két évre, 5 millió dollárért. Demario Davis helyét veheti át a kezdőben.

 

Kiderült, hogy melyik csapat edzőtáborát követhetjük majd nyáron a Hard Knocks sorozatban, ez pedig nem más, mint a Los Angeles Rams! A sorozat magyar felirattal látható lesz a SportTv-n a nyáron

 

gurley la

 

Csoportriválishoz igazolt a Giants elkapója! Rueben Randle az Eaglesnél kapott egy éves 1 millió dolláros szerződést.

 

Az új szabályokról itt írtunk. Emellett elfogadták 1 éves kíséreti jelleggel, hogy
– a 25 yardosról indulnak a csapatok touchback után,
– két unsportsmanlike conduct büntets után automatikus kiállítás jár.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!