Hír

Arthur Jones kifakadt

Published on

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Arthur Jones, a Colts védőfalembere tiltott szerek használata miatt négy meccses eltiltást kapott a ligától. A hírek hallatán ki is fakadt rendesen a vizsgálatokra, szerinte ugyanis manapság már rengeteg olyan termék létezik, amiről nem is tudni, hogy valójában tiltott szereket tartalmazhat.

 

 

“Ennyi erővel, ha túl sok köhögéscsillapító szirupot veszek be, arra is rámondja az NFL, hogy tiltott szerek használata ellen vétkeztem” – mondta. Hozzátette, hogy az NFL tiltólistáján rengeteg olyan dolog szerepel – jelen esetben a pszeudoefedrin, amit sok megfázás elleni gyógyszer tartalmaz, így akaratlanul is képes valaki véteni a szabályok ellen. Azt viszont elfelejtette, hogy az NFL engedi az ilyen gyógyszerek használatát, ha az a csapatorvos által jóvá lett hagyva, például egy nátha miatt. Végül annyiban hagyta az ügyet, és nem kívánt részletesen belemenni, így elfogadta a büntetését.

 

Jones pozitív eredményeit azonban nem hozta – és valószínűleg nem is fogja – nyilvánosságra hozni az NFL, ami megint egy érthetetlen gondolat a részükről. Szerintük, ha tényleg ártatlan, és nem tudott arról, hogy tiltott szert juttat a szervezetébe, akkor bizonyítsa be, és mutassa meg, miért kerülhetett ez az anyag a szervezetébe.

 

 

1 Comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group