Connect with us

Hír

Felkerült a netre a Dallas draft boardja

A Blogging The Boys által közzétett cikkben látható egy kép, amin a Cowboys idei draft boardja található, amit nézhetőbb formában kielemeztek a bloggerek. Nem ez volt az első eset, 2010-ben és 2013-ban is kiderültek a Cowboys war roomjában készült boardok. A táblázatban zöld színnel jelölték a Cowboys által kiválasztott játékosokat, minden oszlopban föntről lefelé haladva vannak a prioritások, illetve a játékosok neve mellett látható, hogy végül ki hányadik picken kelt el a játékosbörzén.

 

board1

 

Ahogy az a drafton is kiderült, Jerry Joneséknak végig Zeke Elliott volt az első számú kiszemeltjük, így nem voltak restek kiválasztani őt. A második körben még két első körre értékelt linebacker is elérhető volt, Smith-t többre értékelték (egyenesen a top5-be), így ki is húzták a második körben, bár kicsit meglepő lépés volt. Ám a harmadik körben felhagytak a BPA húzással, hiába volt még elérhető a második körre taksált CB Fuller és QB Cook, ők Maliek Collins kiválasztása mellett döntöttek.

 

board2

 

Összesen 149 játékost tartalmazott a board, és amint a fenti képen látható, csak Darius Jackson volt az, aki nem a 4. körös prospectek közül került ki a hátsó körökben. További érdekesség, hogy az általuk 5. körre értékelt safety, T.J. Green már a második körben elkelt a Colts jóvoltából, míg fordított esetben a pont a Cowboys által kiválasztott, 4. körre értékelt safety, Kavon Frazier egy 6. körös kompenzációs picken került a dallasi csapathoz.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!