Connect with us

Prémium cikkek

Miért nem ír már alá Joey Bosa?

Az idei első körös draft pickek közül már csak az 1/3-as Joey Bosa nem írta alá a szerződését, mivel más szövegezéssel szeretné azt megkapni, és a 28. Joshua Garnett is csak tegnap egyezett meg a 49ers-szel. Rookie holdout, és ami mögötte van.

 

Az egészet Robert Quinn, az LA Rams által 1/14-ként húzott defensive end kezdte 2011-ben. A rookie szerződéseket 2011 óta egységesen állítják össze, természetesen kisebb egyéni részletekkel. Ami közös, hogy 4 évre szólnak, egy ötödik évi opcióval, amit a harmadik év utáni márciusig kell lehívni. Ha ez megtörténik, akkor sérülés esetére garantált a szerződés. Ha viszont úgynevezett offset language van használatban a szerződésben, akkor a negyedik évben elcserélhető/kidobható a játékos veszteség nélkül, mert az új csapata által adott pénzből lejön a korábbi garantált összege (nyilván ha lesz új csapata). Na ebbe a müzlibe szart bele Quinn, és most Bosa is.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!