Connect with us

Hír

Terrelle Pryor vs Alex Boone

Terrelle Pryor épp azon fáradozik, hogy minél jobb helyet csípjen meg a Cleveland Browns végső  keretében, mint elkapó. A vezető edző Hue Jackson még külön játékokat is kitalált neki, az irányítóból elkapóvá avanzsáló Pryor jelenleg második a Browns depth chartján az első körös újonc Corey Coleman mögött. Korábbi csapattársát, Alex Boone-t viszont egyáltalán nem érdekli Pryor sőt, kifejezetten utálja.

 

20872091-mmmain

 

Alex Boone-t egy rádióinterjúban kérdezgették, amikor is szóba került Pryor. A Vikings frissen igazolt guardja először csak megkérdezte (kétszer), hogy “Még mindig játszik?”, majd kifejtette, hogy “egy percet sem bírna ki mellette”, mert “végtelenül arrogáns” és “mindent utál, ami vele kapcsolatos”. A két játékos 2008-ban volt egy csapatban az Ohio State-ben.

 

Terrelle Pryor, aki a 2011-es Supplemental draft harmadik körében került az Oakland Raidershez, reagált Boone kritikájára. Elmondta, hogy “18 évesen találkozott Boone-nal” és “fiatalon más az ember, máshogy viselkedik”, Boone-nak pedig a legjobbakat kívánja. Egyébként érdekes a két játékos karrierjének alakulása, hisz Alex Boone draftolatlan újoncként került a ligába, majd 4 éves, 26 millió dolláros szerződést írt idén alá a Vikings-zel, ami a liga 6. legjobban kereső baloldali guardjává tette. Ezzel szemben Pryor ugye egy harmadik körbe került és jelenleg 1,6 milliót kap a Brownstól.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!