Connect with us

Hír

A liga legjobb centere még 8 évig marad Dallasban

A Dallas Cowboys 6 éves szerződéshosszabbítást kötött Travis Frederick-kel, így a liga legjobb centere egészen a 2023-as szezon végéig erősítheti a csapatot. Ráadásul az új szerződése értelmében ő lett a legjobban fizetett játékos a posztján.

 

Packers Cowboys Football

 

A szerződés minden részlete még nem ismert, annyi viszont biztos, hogy az 56,4 millió dolláros hosszabbításból 18,2 millió teljesen garantált, az összes garantált tartalom pedig 28 millió. 9,4 millió dolláros átlag keresete pedig a legnagyobb lesz. Ha azonban ehhez hozzávesszük az idei évre neki járó 1,3 milliót, valamint a 8,8 millió 5. éves opciót, akkor egy 8 éves, 66,5 milliós szerződésről beszélünk, ami átlagban csak a 7. legnagyobb center fizetés. Tehát jól csinálta a Cowboys.

 

Az időzítés egyébként nem volt véletlen. A 25 éves Frederick már többször is jelezte, hogy szeretne még a szezon előtt túl lenni a szerződéshosszabbításon. A 2013-ban 1/31-re kiválasztott center három év alatt kétszer került Pro Bowlba és a liga legjobb támadófalának alappillére. Ő és Tyron Smith (25), a liga talán legjobb baloldali tackle-je is 2023 végéiig rendelkezik szerződéssel, jövőre pedig már lehet tárgyalni a két guarddal, La’el Collinsszal és Zack Martinnak is. Ha őket is sikerülne hosszú távon lekötni, még évekig Dallasban lehet a liga messze legjobb támadófala.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!