Connect with us

Hír

Csütörtöki sérülések

A csütörtöki találkozókon sem maradtunk sérülések nélkül sajnos, bár szerencsére az első riportok szerint egyik sem tűnik súlyosnak.

 

tony-romo-hurt-sea

 

Atlanta Falcons

 

Keanu Neal térdsérülés miatt volt kénytelen ideje korán befejezni a találkozót. Egyelőre arról szóltak a hírek, hogy a szezonnyitóra felépülhet.

Julio Jonesnak szokás szerint a bokája rakoncátlankodott. Nem volt komoly a baj, de elővigyázatosságból leültették a padra.

Adrian Clayborne a vállát fájlalta, ezért ő sem fejezte be a találkozót.

Justin Hardynak a bokája sérült meg, és egyértelmű volt, hogy már nem tér vissza a pályára, egyelőre nem tudni, mennyire komoly a baj.

Brandon Wildsnek is a térdével voltak problémái, ő sem fejezte be a találkozót.

 

 

Miami Dolphins

 

Ndamokung Suh a bokáját fájlalva hagyta el a pályát. Állítólag nem bírt ráállni a meccset követően, egyik edzője segítségével tudta csak elhagyni a stadiont. Ezek nem túl biztató jelek, ma valószínüleg egy komoly kivizsgáláson esik át.

– A defensive end Terrence Fede sem járt jól, lábsérülés miatt neki is idő előtt véget ért az összecsapás.

– A Dolphins front7-jének nem ez volt élete meccse, a pass rusher Chris McCain egy vállsérülést szedett össze a találkozó során.

– Az előszezonban eddig elég meggyőzően teljesítő futó, Isiah Pead combhajlító izom sérülés miatt került a kispadra.

 

Dallas Cowboys

 

Tony Romo megsérült egy Cliff Avrillel való ütközést követően, mindössze másfél perccel a kezdősípszó után. A hátát fájlalva feküdt a földön, ám a friss riportok szerint semmi komolyabb baja nem lett az esettől, a szezonkezdete nincs veszélyben.

 

Seattle Seahawks

 

– Az elkapó/safety Tanner McEvoy szenvedett el egy ágyéksérülést a találkozó során. A sérülés komolyságáról egyelőre nincs hír.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!