Connect with us

Hír

Karlos Williamst kivágta a Bills

A Buffalo Bills kivágta ( pontosabban waive-elte) a futó Karlos Williamst. A döntés olyan értelemben nem meglepő, hogy Williams a terhes feleségével együtt hízott (muszáj volt az asszonnyal ennie) és 12 kilóval nehezebb volt az edzőtáborkor, mint az ideális. Így hát Jonathan Williams és Reggie Bush marad mélységnek, Mike Gillislee pedig előlépett második számú futónak LeSean McCoy mögött.

 

1200

 

Williams egyébként egy elképesztően tehetséges futó, aki remekül pótolta az alkalmanként sérült McCoyt. Mindössze 11 meccsen lépett pályára és csak háromszor kezdőként, de 5,6-os átlaggal futva 517 yardot és 7 TD-t, illetve további két elkapott TD-t szerzett. Mivel még csak másodéves, így a waiver listára került, tehát a csapatoknak egy napjuk van rá, hogy jelezzék igényüket a futóért.

 

Súlyproblémáival és mindennel együtt is meglepő lenne, ha nem vinné el senki, hisz mindössze 500 ezerbe kerülne és tehetségét nézve jó pár csapatban kezdő lehetne. Ő az egyik a két játékos közül, aki karrierje első hat meccsén egyaránt TD-t szerzett.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!