Connect with us

Hír

QB-t keres a Cowboys – Prescott mögé

Az már nem újdonság, hogy a Dallas Cowboys irányítót keres, hiszen Kellen Moore bokatörést szenvedett még a hónap elején, ami megnyitotta a csereirányító kérdést Dallasban. Azóta viszont nagyot fordult a világ.

 

dak

 

Dak Prescott ugyanis berobbant az NFL-be, igaz, eddig csak az előszezon meccseken léphetett pályára. Az ott nyújtott remek teljesítménye miatt előlépett a depth charton, és Tony Romo cseréjének tartották számon, tartaléknak így elég volt Jameil Showers is. Az élet viszont átírta a forgatókönyvet: Romo Seahawks ellen összeszedett hátsérülése komolyabb lett a vártnál, amivel partvonalon kívülre kerül pár hétre, felnyitva ezzel a csereirányító kérdéskört Amerika csapatánál.

 

Valószínűleg nem meglepő, ámde friss bejelentés szerint Dak Prescotté a kezdőpozíció, ameddig Romo vissza nem tér – már ha. QB2-nek Showers alkalmatlan, ezzel újra irányítóvadászatra indultak Jerry Jonesék, jelöltből viszont nincs bőség.

 

A legesélyesebbnek már a hó elején is a clevelandi Josh McCownt tartották, de jelen állapotban nem valószínű, hogy ő lesz a megoldás. Egyrészt a Browns egy 4. kört kér érte ellenértéknek, amit egy tartaléknak szánt irányító nem ér, másrészt McCown 5 millió dolláros fizetése sem túl kedvező Jerry Jonesék caphelyzetét figyelembe véve. Korábban szóba került Josh Freeman neve is, aki sokkal olcsóbb megoldás lehetne, és vélhetően el is vállalná ezt a szerepet a rég elfeledett irányító, beleértve azt is, hogy akár az idén cutolhatják.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!