Connect with us

Hír

Ki az a hülye, akit fegyverrel állítanak meg a reptéren?

Nigel Bradhamet, az Eagles linebackerét nyáron egy miami hotel személyzetének egyik tagjának (cabana boy) inzultálása miatt tartóztatták le, ami már önmagában megmosolyogtató volt, de sikerült rátennie egy lapáttal a héten. Bradham a csapat pihenőhete miatt ismét Miamiba látogatott. Vasárnap már visszafelé tartott és a Miami Nemzetközi Reptér biztonsági ellenőrzésén fennakadt, méghozzá azért, mert töltött fegyver volt a táskájában.

 

Nigel Bradham speaks during a news conference at the Philadelphia Eagles NFL football practice facility, Friday, March 11, 2016, in Philadelphia. The Eagles have agreed on a two-year contract with Bradham who last played for the Buffalo Bills. (AP Photo/Matt Rourke)

 

Bradham annyit tudott mondani az esetről, hogy bárkivel megesik és csupán elfelejtette, hogy a táskájában van. A játékos megmutatta a fegyvertartási engedélyét, a reptéri illetékesek szerint pedig nem volt semmiféle bűnelkövetői szándék az eset mögött, $500 óvadék ellenében el is engedték a linebackert.

 

Az egész történetre Jim Schwartz, az Eagles védőkoordinátora tett rá egy lapáttal, mikor tegnap az esetről kérdezték:

 

“A legrosszabb dolog, amit a táskámban felejtettem az egy borotva vagy egy öv volt. Én vagyok az a sorban, aki hogyha öt emberrel előtte valaki bent felejt egy vizespalackot a táskájában, felemelem a kezem és megkérdezem, hogy ‘Komolyan, sosem utazol? Nem tudod, hogy nem lehet vizet bevinni?’

 

A leginkább csalódást keltő dolog számomra az, hogy ez napról napra pusztítja el a Nigelt, akit ismerünk. Jó csapatjátékos. Keményen dolgozik. Megbízható a pályán. De a tények azok tények. Ha hülyeségeket csinálsz, elég hamar hülyének fognak titulálni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!