Connect with us

Hír

Új csodafegyverek az NFL-ben

Nemrég született egy írás balentin szerkesztőtársunk tollából, ami az NFL 10 legsokoldalúbb játékosaival foglalkozott, ahonnan jó pár név hely hiányában lemaradt. A cikkben szóló “fegyverek” közül az egyikük ilyen, a másik viszont tagja a listának.

 

leveon-bell

 

Első játékosunk talán a liga legjobb futója jelenleg, aki nem más, mint Le’Veon Bell. Az eltiltásából visszatért játékosról már a  4. hetes debütálásánál pletykálták, hogy többször elkapóként fog felállni a pályára, ami többé-kevésbé meg is valósult (például a Chiefs ellen), most a Dolphins ellen viszont ezt tervezik Mike Tomlinék. Bellnek futó létére nagyon jó keze van, a fürgesége és gyorsasága pedig majdhogynem egyedülálló. Ha jól megtanulja az útvonalait, akkor egy ritka veszélyes célpontot kaphat Big Ben, futásokra meg ott van DeAngelo Williams, aki Bell hiányában nagyszerű teljesítményre volt képes. Ez a lépés valamelyest indokolt is, hiszen Markus Wheaton biztos, Sammie Coates pedig valószínűleg nem lép pályára, utóbbi a meccs előtt dőlhet el.

 

Másik játékosunk pedig Randall Cobb, akitől eddig sem álltak távol a futások, többször is felállt már RB pozícióba snapek előtt, most azonban, szintén kényszer miatt, elég gyakran láthatjuk őt Rodgers mögött. Ugyanis James Starks kihagyja a találkozót, a Packers rosterén pedig két running back szerepel csak (plusz a FB Ripkowski), így valakinek helyettesíteni kell Starksot. A dolog pikantériája, hogy Lacy még múlt héten bokasérülést szenvedett, ennek ellenére játszani fog, kérdés, hogy ez a sérülés vajon a snapszámain mennyire fog látszódni. Cobb egyébként tökéletesen kiegészítheti Lacy-t, ahogy azt Starks is teszi hétről hétre, valamint vésztartaléknak Ty Montgomeryt is bevethetik futó poszton a Sajtfejűek.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!