Connect with us

Fantasy

Fantasy Stock Watch 2016 #10

A hétvégi kedélyek után lenyugodva, hideg fejjel vegyük célba a szabadügynök-piacot!

 

STOCK UP

 

Colin Kaepernick

 

Kaep másodjára szerepel itt, és talán nem mondtam nagy hülyeséget. Az elmúlt két hétben QB8 és QB5 volt, és nem jönnek ANNYIRA borzalmas matchupok, ráadásul találkoznak a Jets és Falcons védelmeivel is, ami – ha minden jól megy – igazi ajándék lesz.

 

Eli Rogers

 

Ha épp nem valaki más kezéből pattan át hozzá a TD, akkor egész szegényes lenne Rogers. Az év elején nagy sleepernek ígérkezett, és úgy látszik, hogy megszerezhette a WR2 pozíciót a Steelersnél. Ha képes folytatni, amit most elkezdett, stabil fantasy WR2 lehet belőle.

 

Jonathan Stewart

 

A Panthers kapja a legjobb hátralevő futássorsolást, és akárhogy is nézzük, a Chiefs ellen mintha megcsillant volna valami a tavalyi offense-ből. Mindenképp érdemes bízni Stewartban.

 

Lamar Miller

 

Miller olyan, mint a lottó: bármikor bejöhet. Kivéve a célterületre. A hetedik legtöbb futott yardot pakolta fel eddig idén, mégis a 2 futott TD-jével úgy néz ki, mint valami szutykos RB3. A földön való termelése mindig biztató, ráadásul egész kellemes sorsolás áll előtte. Passzjátékot ne várjunk, örüljünk, ha Osweiler egyáltalán 200 yard felett tartja a meccsátlagát.

 

Zach Miller

 

Miller érdekes figura. Nagyon komoly választéka van az 5 targetnél, vagyis ha 5 célpontot vagy többet kap, képes 3-4x olyan jól játszani, mint alatta. Mivel Jeffery 4 meccses eltiltást kapott teljesítménynövelő használata miatt (nem látszott rajta, valljuk be), Royal, Meredith és Miller várnak csak az átlag 8 passzra.

 

111515-nfl-bears-zach-miller-pi-ch-vresize-1200-675-high-11

 

STOCK DOWN

 

Marcus Mariota

 

Mariota hetek óta őrületes számokat hoz, barátok közt szólva is meccseket döntött el az utóbbi hetekben. Ennek ellenére oda kell figyelni rá, mivel a 11. heti Colts-meccs lesz az utolsó, ahol kiszórhatja magát. A pihenőhét előtt egy rizikós meccs a Bears ellen, majd Mariota berepül a denveri no fly zone fölé, majd a Chiefs-Jaguars-Texans kiváló passzvédekezéseivel kell valamit kezdenie. Ettől még nem lesz rossz QB, de könnyen megviccelheti az elmúlt hetekben mutatott teljesítményben bízókat.

 

Jaguars-“””elkapók”””

 

A három idézőjel szándékolt. A liga egyik legrosszabb irányítójától kapják a labdákat, és ha épp nem ejtik el őket vagy nem interception, kevesebbet tesznek meg vele, mint amilyen messzire el tudok köpni. Sajnálom, az idézőjelek azért vannak ott, mert nincs mit elkapni. Robinsonon kívül lényegében értéktelen mennyiségű célpontjai passzoknak. A hátralévő 7 meccsből fognak még találkozni a Denverrel, Minnesotával és a Houstonnal is, márpedig egyik csapat sem arról híres, hogy sok sikeres passzt és elkapást engednének.

 

CJ Prosise/Thomas Rawls

 

Teljes clusterfuck a Seahawks backfieldje. Amíg ők ketten és Michael is egészségesek voltak, Prosise lemaradt. Amikor Prosise kispadozott, Michael kapott több lehetőséget. Amikor Prosise visszajött, de Rawls lepihent, akkor Prosise vitte a prímet. Tiszta kő-papír-olló módján ütik ki egymást, és egyáltalán nem látni, hogy a trióból az utolsó hetekre ki fog kiemelkedni. Mondjuk amúgy tökmindegy, az utolsó heti 49ers-mészárszékig csak átlag feletti futásvédelemmel fognak találkozni.

 

201512131246460185412

 

Rob Kelley

 

Rob Kelley ügyes, de sajnos eddig tartott a rövid kéjutazás. A hátralévő meccsekből a Skins jön ki a legszarabbul futás terén (meg amúgy passz terén is egyik legrosszabb, bye-bye PO). Fat Rob ügyes, játszi könnyedséggel pattintja le a szerelési kísérleteket magáról, de az eddigi meccsein nem tudta jelentősen felülmúlni a védelmek képességeit. Ne feledjük el, hogy Gruden 4.6-os yardátlaggal hajtotta végre az eutanáziát Jones szezonján, miközben Kelley eddig 4.3-nál tart.

 

Darren Sproles

 

Pederson “Darren Sproles az RB1”-kijelentése inkább csak rontott a helyzeten, mivel Mathews gyorsan összeszedett 109 yardot, 2 TD-t, meg egy kétpontosat. Sproles kevesebbet hozott még az RB3-nál is, így nem igazán látni, kinek hol a helye (a Seahawkshoz hasonlóan). Ami biztos, hogy lesz az ellenfelek között Seattle, Baltimore és Dallas is, úgyhogy a tulajdonosainak csak annyit mondanék: sok sikert :(

 

Delanie Walker

 

Hasonló a helyzete Mariotához. A Colts után lényegében megkapta a legdurvább TE-megfogó védelmeket. Walker (sérülése ellenére is) felküzdötte magát a Top35 támadó közé, de kétséges, hogy meg tud-e itt kapaszkodni. Nehéz dolga lesz, az biztos.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!