Connect with us

Hír

Gordon, Prater, Ryan – a forduló legjobbjai

Kiosztották a forduló legjobbjainak játó elismeréseket.

 

Az AFC legjobb támadója a futó Melvin Gordon. A másodéves játékos 32 alkalommal futott a labdával 196 yardért, elkapott négy passzt 65 yardért (261 total yard), valamint volt egy futt TD-je is. Amivel egyébként már kilencnél jár és ezzel vezeti is a ligát.

 

Khalil Macket választották az AFC legjobb védőjátékosának. Nem is ok nélkül, hisz a két sackje, egy kiharcolt és egy összeszedett fumble-je győzelmet ért a Broncos ellen.

 

tempkhalilmacksackgallery_12_29_15_21-nfl_mezz_1280_1024

 

Az AFC legjobb ST játékosa Jordan Todman lett, aki egy 99 yardos kickoff TD-vel mutatkozott be a Packersnek.

 

Matt Ryan lett a forduló legjobb támadója az NFC-ben. 75%-os pontosság, 344 yard, 4 TD, 0 INT és egy laza 144-es passer rating. MVP forma.

 

AZ NFC legjobb védője Landon Collins lett a héten. 12 tacle, egy sack és egy interception (amiből később TD lett) került a neve mellé, minimum Pro Bowler formában van. Egyébként két hete is ő lett az NFC legjobb védője, amikor két interceptionje volt a Rams ellen Londonban.

 

A legjobb ST játékosnak járó díjat pedig nem más, mint Matt Prater kapta. Három mezőnygólt vágott be, kettőt 50 yardos távolságokból, amiből az egyik két másodperccel a meccs vége előtt 58 yardról érkezett. Idén 4/4-es az 50+ yardos mezőnygólokat tekintve.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!