Connect with us

Hír

Thomas Rawls akár pályára léphet jövő héten

A tavalyi év egyik legnagyobb felfedezettje a Seahawks draftolatlan újonc futója, Thomas Rawls volt, akinek sikerült Marshawn Lynch-et is elhomályosítania Seattle-ben, de egy sérülés miatt nem tudta végigjátszani a teljes szezont. A nagy várakozások azonban elmaradtak tőle idén, mindössze 19 carry jutott neki, amikor ismét megsérült, ebből térhet vissza jövő héten.

 

trpc

 

A Seahawks running back helyzetére nézve hatalmas upgrade lehet a másodéves játékos visszatérése, mert a hírek szerint Christine Michael kezdőpozíciója nem áll biztos lábakon, ráadásul a Pats elleni SNF-ra az ő játéka is kérdéses. C.J. Prosise egy nagyon ígéretes rookie, aki várhatóan több szerepet fog kapni, de ő első sorban passzjátékoknál lehet hasznos, a szintén újonc Alex Collins pedig még nem elég jó ahhoz, hogy lead back legyen a Seahawks számára. Pete Carroll ennek hallatára természetesen már nagyon várja Rawls visszatérését, amire akár már a jövő héten sor kerülhet.

 

Mindig figyelemmel kísérem az edzésmunkáját, nagyon gyorsnak és eltökéltnek tűnik, és félelmetesen érzi az irányváltásokat, ami a sérüléséből fakadóan nagyon jó jel. A héten majdhogynem teljes értékű edzésterhelést kapott, és jó úton halad a visszatérés felé. Hogy játszik-e jövő héten (az Eagles ellen, a szerk.)? Még nem tudom, megnézzük hogyan muzsikál a jövő heti edzéseken, és csak ezután döntünk. Amit eddig látok tőle, az alapján bizakodó vagyok, és ő is ég a vágytól, hogy újra a pályán lehessen és bizonyíthasson, de elsietni sem akarjuk a dolgot, hosszú távon nagyobb szükségünk van rá.”

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!