Connect with us

Hír

Összebalhéztak a Broncos védők és támadók

A Denver Broncos védelme még mindig ligaelit. Egy közepes támadósorral Super Bowl esélyesek lennének. Csakhogy nincs közepes támadósor, a Patriots ellen például három pontra voltak képesek. A mérkőzés után Gary Kubiak megkérdezte, akar e valaki a csapathoz szólni a játékosok közül, mielőtt jönnek a riporterek. A left tackle Russell Okung jelentkezett, de nem jutott sokáig, ugyanis Aqib Talib (aki mellesleg top3 corner idén) belefojtotta a szót, mert nem volt kíváncsi azoknak a véleményére, akik az utóbbi két meccsen összesen 13 pontra voltak képesek.

 

“Megértem a frusztrációjukat” – mondta Okung. “Elég jól játszanak ahhoz, hogy nyerjünk, 16 pontot tartották a Patriotst, amire a legtöbb csapat nem lenne képes. Remekül játszanak, és nekünk támadóknak is ezt kellene tennünk. Tehát azt hiszem, hogy a frusztrációjuk indokolt.”

 

 

 

A safety TJ Ward szerint azonban nem kell ezt túllihegni, egyszerűen csak mindenki nyerni akar és kicsit elszabadultak az érzelmek. Ugyanakkor érdemes hozzátenni, hogy mennyit számít a játékosállomány. Tavaly a Broncos offense az ideinél sokkal kilátástalanabb volt, különösen Peyton Manning alatt. Azonban akkor nem volt egymásra mutogatás, senki sem háborodott fel, amikor a veterán zseni visszakapta a kezdő pozícióját. Hiába adta el Manning a labdát, hiába játszott rosszul, a védelem fejben végig koncentrált maradt, nem úgy, mint most a Patriots ellen. Remélhetőleg senkiben nem maradt kétely a felől (különösen Brock Osweilerben), hogy Kubiak egyik legnagyszerűbb döntése volt Manninget annak idején visszatenni a kezdőbe.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!