Connect with us

Hír

Gus Bradley a Chargers védőkoordinátora

 

Gus Bradley lesz a Los Angeles Chargers új védőkoordinátora, közölte Adam Schefter. Bradley korábban már töltötte be a pozíciót a Seahawksnál és nem is végzett rossz munkát, a Chargers védelmét is rendbe teheti.

 

012213-gus-bradley-600

 

Bradley az utóbbi négy évben a Jaguarst irányította mint főedző, azonban a 14-48-as mérlegére nem lehetett büszke, ki is vágta a csapat. Védőkoordinátorként viszont eddig remekelt, egy meccsenként 24,5 pontot kapó védelemből csinált egy 15,3-at átlagolót, ami a legjobb volt a mezőnyben 2012-ben. Igaz, ehhez kellett az is, hogy összeálljon a Legion of Boom, de végtére is ő rakta össze őket, így nem volt meglepő, hogy elvitte a Jaguars.

 

Most a Chargersben tehet csodát, ugyanis egy meccsenként 26,4 pontot kapó (4. legtöbb) csapat védelmét kellene rendbe tenni. Vélhetőleg átállnak 4-3-as védelemre Joey Bosa és a Bradley kezei alatt a Seahawksban is játszó Brandon Mebane örömére (bár az érdekes lesz, hogy Mevlin Ingramnek mennyire lesz jó a DE szerepkör). A védelem pedig akár már 2017-ben is hasíthat, hisz Bosáékon kívül is olyan játékosok vannak benne, mint CB Casey Howard, a berobbanó S Jahleel Addae vagy LB Jatavis Brown.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!