Connect with us

Hír

Long nem marad Hazafi

 

A defensive end Chris Long megtapasztalta a győzelem ízét azok után, hogy 1/2-esként került a Ramshez és nyolc év alatt egyetlen pozitív szezont sem sikerült felmutatnia a csapattal.  Egy évre két millióért igazolt a Patriotshoz, és bár nem volt élete formájában, a legtöbbet játszó pass rushere lett a csapatban. 35 tackle, négy sack, három leütött labda és egy fumble került a neve mellé, a Super Bowlon 15 snapen játszott. Most pedig instagramon búcsúzik:

 

Köszönöm Pats Nation. Játékosként rengeteg támogatást kaptam tőletek, így magyarázattal tartozom, hogy miért is megyek tesztelni a piacot, még ha ez nem is egy nagy dolog. Ez az év és a lehetőség rengeteg mindent adott nekem. Örök barátokra tettem szert, bajnokká váltam. Végtelenül hálás vagyok BB mesternek (minden idők legjobbjának), hogy esélyt adott nekem és egy kicsit hozzá tehettem ehhez a csodálatos évhez. Ennek semmi köze a pénzhez. Azért megyek el, mert ez így helyes, mert az akarok lenni, aki korábban voltam. Minden esetre fontos, hogy személyesen is elmondjam ezt. Ti talán nem fogtok rám emlékezni, de én soha nem feledlek el titeket!!”

 

Long

 

Long, bár az alapszakaszban sokat játszott, a rájátszásra már csak szituációs helyzetekben használták, a Super Bowlon is limitált szerepet kapott. Persze minden tőle telhetőt megtett, de úgy érzi, hogy még van benne annyi, hogy valahol stabil kezdőként riogassa az ellenfél irányítóit.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!