Connect with us

Hír

Megvan a Jets kezdő irányítója (?)

 

A New York Jets leigazolta Josh McCownt egy évre $6 millióért, ami teljes mértékben garantált, illetve ezen felül van $2 millió ösztönzője játékidőre (minden meccsért, ahol a snapek legalább 50%-ában a pályán van, $125 ezer üti a markát) és további $5 millió ösztönző a csapat teljesítményére vonatkozóan (rájátszás, Super Bowl). Tehát ha minden meccsen sokat játszik és megnyerik a Super Bowlt, akkor $13 milliót fog keresni. A csapathoz látogatott volna ma Jay Cutler, azonban így le kell mondania repülőjét.

 

 

Érdekes, hogy McCown csak kicsit fog több helyet foglalni a Jets sapkájában, mint Ryan Fitzpatrick ($5 millió). McCown az utóbbi 3 évben 2-20-as mérleget tud felmutatni, mégis kapott egy fizetésemelést most és hogyha nem lett volna az a pár meccs Chicagóban, akkor lehet állása sem lenne az NFL-ben, ehelyett azóta $20 milliót tett zsebre.

 

McCown a szezon kezdetére már 38 éves lesz és még soha életében nem volt aktív 16 mérkőzésen egy szezonban, ami egészen elképesztő egy főleg csereirányítótól. A Jets már a tizedik csapata lesz az NFL-ben és ismét reális esélye lesz arra, hogy kezdő lehessen, ugyanis sem Bryce Petty, sem Christian Hackenberg nem alkalmas egy kezdő QB szerepének ellátására, talán sosem lesznek azok. Ez az igazolás egyébként egyáltalán nem zárja ki, hogy a Jets az 1/6-os pickkel irányítót válasszon, aki tanulhat egy évet McCown mögött és/vagy egy teljesen nyílt négy-irányítós csatát láthatunk majd a New York-iak kezdő posztjáért.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!