Connect with us

Hír

Stewart örülne egy futó érkezésének

 

Általában az NFL játékosok nem szeretik, ha posztjura vetélytárs érkezik, ugyanis azzal veszélybe kerül saját játékuk, hosszabb távon megélhetésük is. Akadnak azonban kivételek (persze ezek jó része udvariaskodás), akik szerint egy vetélytárs feldobná a csapatot. Ilyen Jonathan Stewart is.

 

 

Stewart ugyanis örülne egy fiatal futó érkezésének. Azt nyilatkozta, hogy egy rookie RB érkezése pozitívan hatna rá is, ugyanis versenyhelyzetet teremtene, ami motiválná, illetve igyekezne a fiatal futónak minél többet segíteni, ami őt is jobbá tenné. Nem tudom mennyire őszinték ezek a szavak, de a jelek szerint fel van készülve rá, amit sok mock draft jósol, miszerint Leonard Fournette itt köthet ki.

 

A csapat közben azt nyilatkozta, hogy Newton műtétje nem komoly és hogy nem volt olyan súlyos a dolog, hogy pihentetni kellett volna az irányítót. Nem szerették volna megtenni a nézőkkel, hogy nem a lehető legjobb összeállításban állnak ki, mikor a játékosaik tudják vállalni a játékot. Ezzel magyarázva, hogy miért kockáztatták Newton egészségi állapotát mikro a szezon már elúszott.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!