Connect with us

Hír

A Chiefs kivágta Jaye Howardot

A Chiefs tavaly kötött egy kétéves, 10 millió dolláros szerződést Jaye Howarddal, amiből a defensive end 8,3 milliót garantált tartalomként megkapott. Ennek ellenére a csapat úgy döntött, hogy most kivágja a kezdő védőfalemberét.

 

 

Howard negyedik körösként került a ligába 2012-ben, a Seattle választotta ki. azonban csak egy szezont töltött a csapatnál, mielőtt kivágták és a Chiefs felszedte a waiverről. Az első két évében így is csak 5 meccsen lépett pályára, de 2014 és 2015-ben 32 meccsen játszott és nem is volt rossz. 2015-ben 5,5 sacket szerzett, hasznos tagja volt a csapat elit védelmének, nem véletlen, hogy kapott egy nagy szerződést. Tavaly viszont nyolc meccsen játszott már csak a csípője miatt, amiről egyelőre nincsenek nyilvános információk, de vélhetően úgy gondolta a csapat, hogy már nem tud visszatérni a 2015-ös formájához.

 

A cuttal a Chiefs mindössze 1,3 millió dollárt szabadít fel 5 millió dollár halott pénz mellett. Igaz, ebből 2,5 millió offset, vagyis ha Howard csapatot talál magának, az új szerződésének alapfizetését le kell vonni ebből a 2,5 millióból, tehát kis szerencsével a Chiefs akár a teljes offset összeget megspórolhatja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!