Connect with us

Hír

Lehívták Donald 5. éves opcióját

Lassan eljön az ideje annak, hogy a csapatok lehívják a 2014-es Draft első körében választott játékosainak 5. éves opcióját a 2018-as szezonra, már ha akarják. Az első fecske már meg is van Aaron Donald személyében, bár aligha lepődünk meg azon, hogy az ő +1 évét lehívta a Rams.

 

 

Les Snead general manager elmondása szerint már folyamatban van egy hosszú távú szerződés tárgyalása, ám amíg az nincs meg, ez az opció biztonságot nyújt a Ramsnek, nem mellesleg piszok olcsón maradhat a liga egyik legjobb belső védőfalembere a csapatnál. Donald ha nem írnak alá addig egy szerződéshosszabbítást, akkor 6,9 millió dollárt kereshet 2018-ban, ami pitiáner összeg ahhoz képest, ami a teljesítménye alapján vélhetően kapni fog.

 

Mert arról ne legyen kétség, hogy Donald hatalmasat fog kaszálni. Jelenleg Von Miller a legjobban fizetett védőjátékos a ligában, de két fiatal, Khalil Mack és Aaron Donald veszélyezteti a “pozícióját”. Ha már Mack, rá is érvényes az 5. éves opció, hiszen ő is a 2014-es játékosbörzén került a profi ligában, de a kinti hírek szerint vele már hosszú távú szerződést akarnak aláíratni az opciós jog bejelentése előtt.

 

(Hamarosan jelentkezünk egyébként egy 5. éves opcióval foglalkozó cikkel, hiszen közeleg a május 3-i határidő, amikor is dönteniük kell a csapatoknak.)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!