Connect with us

Hír

Curry sérülten játszott, ezért volt annyira gyenge

Az Eagles csinált már pár jó üzletet, ami a jövőnek szólt. Adtak például Lane Johnsonnak egy hatalmas szerződést tavaly, aki bár még csak RT és ahhoz képest sokat keres, de később átveszi Jason Peters helyét és egy top LT-hez képest szinte apróért fog játszani. Ez egy okos biznisz volt, valami hasonlót szerettek volna csinálni Vinny Curryvel, csakhogy ez már nem jött be.

 

 

Currynek egyszer még 2014-ben volt egy jó kis 9 sackes szezonja szituációs pass rusherként, és bár 2015-ben sackek számában visszaesett, azért még úgy tűnt, hogy idővel kezdő lehet és jobb mot adni neki egy öt éves, 46 millió dolláros hosszabbítást, mint majd később. A logika érthető, ha jól játszana, most mindezt 9 millióért tenné, nem pedig 15-ért. Csakhogy nem játszik jól, bár szerinte ennek csak az az oka, hogy sérült volt egész évben:

 

Gondok voltak a térdemmel. Próbáltam ezzel játszani, de fájdalmaim voltak. A mostani egy sokkal jobb év lesz, minden tökéletes.

 

Ez így rendben is van, de nem úgy néz ki, hogy az Eagles is erre számít. Az első körben ugyanis Derek Barnett defensive endet választották, Brandon Graham pedig All-Prová nőtte ki magát, így hosszú távon nagyon úgy fest, hogy Curryvel legjobb esetben is csak harmadik számú defensive endként számolnak. Ez a hosszú táv amúgy nem is igazán hosszú, mert csak idén elküldhetetlen Curry, jövőre pedig már 5 millió dollárt lehetne rajta spórolni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!