Connect with us

Hír

O’Brien egyszerre két szerepkörben, de egyáltalán nem bánja

A Houston Texans nem alkalmaz külön támadókoordinátort azok után, hogy az előző szezon végén különváltak a csapat és George Godsey útjai. Így viszont a támadó játékhívás a vezetőedzőre, Bill O’Brienre marad a következő idényre.

 

 

Ez nem lesz újdonság az ő számára, ugyanis már tavaly is gyakran megesett, hogy ő hívta a támadó játékokat a koordinátorral szemben. Az persze hozzátartozik, hogy idén nem csak a koordinátora által megalkotott playbookból kell varázsolnia, hanem magát a playbookot is tulajdonképpen neki kell összeraknia. Az ezzel járó plusz munkával pedig már most szembesül a vezetőedző.

„Az elmúlt négy-öt hétben valószínűleg sokkal több edzést vezényeltem le a támadóinknak, mint az elmúlt három év alatt összesen, amióta Houstonban vagyok. Teljesen együtt élek a támadósorunkkal és jól is érzem magam.”

O’Briennek nagyon reménykednie kell abban, hogy bejöjjön ez a húzása, ugyanis a csoportriválisok egyre csak fejlődnek a labda mindkét oldalán és habár a Texans kiváló védelemmel rendelkezik, a csapat sorsát a gyenge támadójáték pecsételte meg az utóbbi időben. Deshaun Watson személyében megkapta a lehetőséget, hogy még egy nagyot gurítson egy olyan irányítóval, akit ő maga formálhat saját maga szájíze szerint. Azonban ha vele sem, illetve az “öntörvényű” támadó játékhívással sem sikerül fejlődést mutatnia, könnyen a kirúgás sorsára juthat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!