Connect with us

Hír

Revist nem büntetik meg

Darrelle Revisnek, az utóbbi évtized legjobb cornernének jelenleg nincs csapata, viszont legalább nem bünteti meg a liga, ami a későbbiekben azért egy elég komoly plusz pont lehet a csapatoknál.

 

 

Korábban vádat emeltek Revis ellen, mert egy utcai verekedés során bántalmazott öt embert. A rendőrség négy szövetségi bűncselekménnyel vádolta, amiből kettő súlyos testi sértés, egy rablás, és egy pedig a súlyos testi sértésre való előkészület, és azért bedobtak ezekhez egy fenyegetést is. A rendőrök szerint Revis belekötött egy ötfős társaságba, akik közül kettőt kiütött, majd az egyikük mobilját elvette.

 

Egyelőre még nincs ítélet Revis ügyében, az azonban már biztos, hogy a liga nem fogja megbüntetni miatta, tehát a játékos akár kezdhet is csapatot keresni magának. Ami annyira nem is lenne nehéz, ugyanis a Jets 6 millió dollárral tartozik neki, tehát veterán minimért is aláírhatna bárhová (mivel ez a pénz offset, ezért plusz pénzt csak akkor kapna, ha 6 milliónál többet keresne, de annyit úgy sem adna neki senki).

 

Egyelőre nem lehetett kérőkről hallani, egyedül Robert Kraft, a Patriots tulajdonosa mondta még március végén, hogy:

 

Imádnám, ha megint nálunk játszana. Ha vissza szeretne jönni, akkor részemről szívesen látnám, hisz egy nagyszerű játékos.

 

 

A Patriotsba mondjuk pont van elég corner, de így, hogy nem kap eltiltást, akár még találhat is magának csapatot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!