Connect with us

Hír

Ross még jobbá teheti Greent

Az idei NFL combine egyik legnagyobb sztorija az volt, hogy John Ross 4.22 másodperces idejével átadta a múltnak Chris Johnson korábbi 40 yardos rekordját. Ezzel fel is hívta magára a figyelmet, mégpedig olyannyira, hogy az április végi draft első körének kilencedik helyén ki is választotta a Cincinnati Bengals.

 

 

„Persze, hogy örülünk, hogy velünk, hiszen az NFL leggyorsabb játékosáról beszélünk. Egy hozzá hasonló játékost nem szabad a védőknek szem elől téveszteni. Ráadásul az első számú elkapónk, A.J. sorsát is megkönnyíti azzal, hogy a safetyk sem tolódhatnak felé. Amikor van egy olyan játékosod, aki úgy tud futni mint ő, igazán veszélyes lehetsz a mélységi játékok során.” – mondta Andy Dalton, a Bengals irányítója.

Green a liga egyik legjobb elkapója, azonban az előző szezonban bebizonyosodott, hogy a Bengals passzjátéka gyakorlatilag csak vele működőképes és ha ő kiesik az egész Cincinnati támadósor meg van lőve, így rendkívül fontos volt egy hozzá hasonló mélységi célpont megszerzése. Ők ketten lehetnek a Cincinnati eredményes passzjátékának sarokkövei, kiegészülve a tavaly draftolt Tyler Boyddal és a tavasz során szerződést hosszabbító Brandon LaFell-lel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!