Connect with us

Hír

Willie Colon szerint Big Ben komolyan gondolta a visszavonulását

A Pittsburgh Steelers szurkolóinak szívéről nagy kő esett le, amikor csapatuk irányítója bejelentette, hogy 2017-ben is ő vezeti majd a Kohászok támadásait. Sokan csak legyintettek azokra a hírekre, amik a játékos visszavonulásával kapcsolatban jelentek meg, ám egykori csapattársa szerint nagyon is fontolóra vette a befejezést Big Ben.

 

 

„Amikor értesültem a hírekről, szinte azonnal felkerestem, az ő szájából akartam hallani, és nem a címlapokról. Nagy megdöbbenésemre tényleg úgy érezte, hogy talán ideje lenne befejezni, hiszen megannyi kisebb és nagyobb sérülésen van már túl az elmúlt 13 év során. Nagyban segítette a gondolatok elhessegetését, hogy nagyon jó támadófal őrzi őt meccsről meccsre, de ha nem így lenne, akkor valószínűleg már új irányító vezette volna ki a csapatot a nyitófordulóban. Nála elszántabb játékost nem láttam még, de most nagy dilemmában volt.” – mondta Colon, aki korábban évekig próbált Big Benre vigyázni a pályán.

 

Valószínűleg az is a maradás felé terelte a véleményét, hogy egy Super Bowl esélyes csapat tagja lehet, amivel egy utolsó nagy győzelmet szerezhet magának, szám szerint a harmadikat. Méltó befejezés lenne egy ekkora játékos számára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!