Connect with us

Hír

A Packers eddig a passz ellen gyúrt

A Green Bay Packers védelme nagyon döcögött tavaly. Futás ellen még csak-csak hoztak egy közepes szintet, de azt is inkább csak azért, mert senki nem akart futni ellenük, amikor passzolni is lehetett. Így hát nem meglepő, hogy Mike McCarthy mester a 11 a 11 ellen gyakorlatok alatt a passzvédekezésre fókuszált.

 

 

A Packers védelme a 11. legtöbb yardot nyelte be tavaly, passzjátékból pedig konkrétan a második legtöbbet, csak a Saints védelme volt náluk is rosszabb. Ezt még az alapszakaszban valahogy sikerült kezelniük, de aztán jött a Falcons elleni mérkőzés, ahol Matt Ryan 392 yardot és 4 TD-t pakolt fel eladott labda nélkül, Julio Jones pedig egymaga 180 yardot szerzett két hatpontossal. A Falcons összesen 44 pontot tett fel a táblára, szétzúzta, megsemmisítette a Packers védelmét.

 

A Packers ennek megfelelően a védelem megerősítésére koncentrált a draft és az FA-k alatt. Visszahozták a corner Davon House-t, valamint az első két körben a corner Kevin Kinget és a safety/linebacker Josh Jones húzták be.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!