Connect with us

Hír

A Texansnál sokat várnak az egészséges Watt-Clowney duótól

Tavaly úgy jutott rájátszásba a Texans, hogy JJ Watt nem sokat tudott hozzátenni a csapata játékához, hiszen majdnem az egész évet sérültlistán töltötte. Ellenben Jadeveon Clowney végre beindult és megmutatta, miért is lett 1/1-es és miért is tartották akkora szörnyetegnek. Idén ha mindketten egészségesek tudnak maradni, akkor fel lesz adva a lecke az ellenfél támadófalainak, hogy valahogy megállítsák őket. A tavalyi védőkoordinátor, idei évtől assistant head coach Romeo Crennel beszélt erről a kihívásról:

 

Nehéz lesz az ellenfeleknek kitalálniuk, hogy merre irányítsák a protekciót. JJ felé? Clowney felé? Szerintem elképesztően nehéz lesz támadóknak pontosan megoldaniuk ezt mind a protekció szempontjából. Úgyhogy ha mindkettőjüket egészségesen tudjuk tartani és hozzávesszük Whitney Mercilust, akkor nagy fejfájást tudunk okozni.

 

 

Persze sok múlik a játékosok testi épségén, főleg Wattén, akinek a korábbi években tapasztalt dominanciáját kellene hoznia. A védőfal edzője, Anthony Weaver beszélt JJ állapotáról.

 

Kiválóan néz ki. Minden egyes nap növeli az önbizalmát. A legérdekesebb, amit megfigyeltem JJ-vel kapcsolatban az, hogy sokkal többet szórakozik, ami egy jó dolog. Ez a gyerekek játéka, minket pedig királyi módon megfizetnek ezért és mikor elértél olyan magasságokba, mint ő, néha érzed a nyomást. Szeretném azt hinni, hogy ha egy évre távol kerülsz a játéktól, talán elkezded jobban értékelni az egészet, ő pedig minden egyes nap kijön ide, jól szórakozik és mindeközben egyre jobbá válik.

 

 

Watt nagyon sok sérülésen, műtéten és rehabon ment át mostanság és fel lehet tenni a kérdést, hogy mennyire és meddig bírja még ezt elviselni fizikálisan és mentálisan is. Ha a támadósor fel tud lépni az elit védelem mellé (ez egy nagy ha), akkor a Texans bőven contender lehet idén, de most a csoport megnyerése is sokkal nehezebb feladat lesz, mint az előző években.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!