Connect with us

Hír

Collinst nem érdekli, ki jön vele szembe

Azzal, hogy a Cowboysnál úgy döntöttek, hogy az idei évtől kezdve La’El Collinst bal oldali guardból átmozgatják a jobb oldali tackle helyére, a liga legjobb pass rushereivel fogja szembe találni magát hétről hétre.

 

Ez a változtatás Doug Free év végi visszavonulása miatt vált szükségessé, azonban a 23 éves játékostól nem áll távol ez a poszt sem. Profi pályafutásának első évében az offseasonban még RT-ként szerepelt az edzéseken, azonban a szezon előtt közvetlen átmozgatták bal oldali guardba, ahol aztán két év alatt 14 alkalommal kezdett (a 2016-os szezon három mérkőzés után véget ért számára).

 

 

A 2017-es szezonban a teljesség igénye nélkül az alábbi pass rushereket kellene feltartóztatnia Collinsnak: Von Miller, Khalil Mack, Joey Bosa és Jason Pierre-Paul. Elég veretes névsor. Collinst azonban ez nem izgatja.

 

Nem igazán érdekel, hogy kik jönnek velem szembe, mert nem jelentenek számomra semmit. A pályán majd úgyis eldől, aminek el kell dőlnie, egyébként nem érdekel egyikőjük sem. Minden nap ezen a poszton játszottam, egy percet sem töltöttem a guardokkal az OTA-k alatt. Csak a saját feladatomra koncentrálok és arra, hogy ezt a legmagasabb szinten tudjam elvégezni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!