Connect with us

Hír

Dimitroff: Ez a legjobb Falcons-keret az utóbbi 10 évben

A Falcons tavaly dominálta az NFC-rájátszást, majd három negyeden keresztül a Patriots csapatát is és jöhet mindenki a 28-3-as meme-ekkel, ez a Falcons bizony nem gyengült, sőt. A védelemből nem távozott senki, ellenben érkezett a védőfalba két nagy erősítés (Poe, McKinley), a ligaelső támadósor pedig a koordinátor távozásától eltekintve teljesen egyben maradt. A general manager Thomas Dimitroff szerint ez a legjobb keret, amit összerakott, pedig már 2008 óta irányítja a csapatot.

 

Őszintén szerintem eddig ez a legtehetségesebb keretünk összességében. Kifejezetten izgatott vagyok a csapattal kapcsolatban, minden részről jól össze van rakva.

 

 

 

Elég nagy dicséret ez, ugyanis 2008 és 2012 között átlagosan 11 győzelmet szereztek évente, tavaly pedig tényleg játszadoztak a Patriotsszal majdnem 3 negyeden keresztül a Super Bowlban. Persze aztán nagyot koppantak, úgyhogy van egy újabb szint, amit meg kell ugraniuk. Ugyan sokan visszaesést várnak a Falconstól, ők maguk természetesen nem.

 

Tudjuk, hogy megvannak a tehetségeink. Nagyon izgatott mindenki az öltözőben, illetve a szurkolók közt tapasztalható energikusságtól. Senki sem gondol arra, hogy mi lesz, ha nem vesszük jól a következő lépcsőfokot. Ez a csapat nagyon is hisz magában.

 

Nem lesz egyszerű dolga a Falconsnak már csak a csoportot sem megnyerni, de épp tegnap jósoltuk meg, hogy milyen mérleggel végezhetnek az NFC South csapatai az alapszakaszban.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!