Connect with us

Hír

Jamal Adams lehet a Jets megítélésének megmentője

Szinte napról napra kerül egyre rosszabb helyzetbe a New York Jets a tisztogatása által, de ezt az évet le kell nyelnie a szurkolóknak egy szebb jövő érdekében. Ám hogy ne legyen teljes a letargia, arról a keretben maradt, illetve az újonc tehetségek szeretnének gondoskodni, mint például az idei draft első körében kiválasztott Jamal Adams. Az újonc safety sokak szerint a Jets legfényesebb csillaga lehet az előttünk álló szezonban, és még tovább.

 

 

A Jets több csapatrésze is hatalmas átalakuláson ment keresztül, ez alól a secondary sem kivétel. A tavalyi kezdők közül csak Buster Skrine tagja most is a kezdőnek, Darrelle Revist és Marcus Gilchrist kivágta a csapat, Calvin Pryort pedig elcserélte a Brownshoz. Az új kezdők pedig a Cowboystól igazolt Mo Claiborne, és két újonc, Marcus Maye és Jamal Adams, akiket az első és második körben választott ki a Jets. Todd Bowles főedző szerint nem lesz gond a megújuló és egyben fiatal egységgel, ahol Adams már újoncként is vezéralak lehet. Claiborne meg egyenesen odáig ment, hogy hihetetlen amit Adams csinál.

 

Egészen elképesztő mennyire éretten és okosan játszik újoncként a profik között, néha csak ámulunk edzéseken. Átlátja az egész pályát, irányít minket, és mindig tudja mit fog lépni az ellenfél. Nagyon komolyan veszi az edzéseket, de vicces is tud lenni amikor kell, nagyon inspiráló személyiség. Élete a foci, és minden megmozdulásán látszik mennyire érti ezt a játékot, hatalmasat fogunk játszani a pályán az ő vezérletével.

 

A fenti ódákat hallva ugyanakkor meglepő lehet, hogy még nem kötöttek vele szerződést. Kezdésnek viszont nem is rossz a kilátás az újrakezdés felé olyan fiatal tehetségekkel a fedélzetem, mint Adams vagy Leo Williams, de az offense terén már nem ilyen rózsás a helyzet. Talán majd a jövő évi drafton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!