Connect with us

Hír

A Rams kevesebb jegyet adna el, mint tavaly

Bármilyen meglepően hangzik az elgondolás, az ötlet mögötte jónak tűnik. Igaz a kevesebb néző a csapat kasszájának és a presztízsnek sem tesz jót, de a tavalyi tapasztalatok alapján mégis ésszerű a döntés.

 

 

A Rams a tavalyi szezonban közel 70.000 bérletet értékesített és átlagban több mint 80.000 helyet kínált az érdeklődőknek. Bár ez a szám még mindig kevesebb, mint a 93.607 főt fogadni képes Coliseum befogadóképessége a vásárlói elégedettség nem volt túl magas.

 

„A stadion környezete és infrastruktúrája tökéletes, de tavaly mi láttuk, hogy a tömeg gyakran a vásárlói élmény rovására megy. A parkolóban elképesztő tumultus volt és néha már-már kényelmetlen volt a bejutás is. A szurkolóink elégedettsége a legfontosabb, így ha pár száz szurkolóval kevesebb is jut be, ők sokkal jobba tudják majd élvezni a mérkőzést.”

 

A stadionban egyébként csak a szezonnyitón voltak több mint 90.000-en, de öt másik mérkőzésen is 80.000 fölötti látogató ment ki a helyszínre. Egyelőre tehát kevesebb jegyet terveznek eladni, de ha hatalmas igény lesz rá és a stadion kapacitása még elbírja, akkor opcionálisan új jegyeket dobhatnak a piacra. Fura mód racionális az elgondolás, még ha elsőre furcsának is tűnik a korlátozás. Ti mit gondoltok?

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!