Connect with us

Hír

Drágán adja a TNF reklámspotokat az Amazon

Az utóbbi időben egyre több médiacsatornán jelentek meg NFL streamek, hogy a mérkőzések minden rajongót könnyedén érjenek el. Tavalyelőtt láthatunk a Yahoo-n mérkőzést, volt Youtube-os próbálkozás és Twitteres közvetítés is, ezúttal pedig az Amazon száll be a ’buliba’. Ez azonban nem olcsó buli, az Amazon 80 millió dollárt perkál ezért a jogért, így a reklámozás ára sem lesz olcsó.

 

 

 

A Reuters szerint az Amazon 2,8 millió dollárt fog elkérni egy reklámcsomagért. Ezek 10-30 másodperces spotok, de azt nem tudni, hogy ennyi pénzért, hány spot jár. Vélhetően azért nem túl sok, mert a Twitter csak 10 millió dollárt fizetett tavaly 10 meccsért, és így is 2-8 millió dollár között árulta a csomagjait, szóval jó eséllyel nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki az Amazon streamjén akar hirdetni.

 

A mérkőzések egyébként egyelőre csak az Amazon Prime tagoknak lesznek elérhetők, de Amerikában ez a tábor is igen népes, körülbelül 60 millió embert foglal magába. A megegyezés azonban nem csak a ligának, de az Amazonnal is rendkívül előnyős, hisz valamivel le kell nyomni a Netflixet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!