Connect with us

Hír

Megvannak Decker és Harris szerződésének részletei

A New York Jets idei tisztogatásának sok-sok játékos áldozatául esett, ám még a draftot követően sem voltak biztonságban egyes játékosok. Ilyen volt az elkapó Eric Decker és a linebacker David Harris is, akiknek szintén búcsút intettek New Yorkban. Decker a Titanshez, Harris pedig a csoportrivális Patriotshoz írt alá, most pedig kiderültek a szerződésük részletei is.

 

 

Decker egy 1 éves szerződést kötött a Titansszel, amit igen jól sikerült összerakniuk a nashville-ieknek. A 30 éves elkapó $1,35 milliós alapfizetést kap, amihez $2,5 milliós aláírási bónusz társul, utóbbit garantáltan megkapja, ezzel $3,85 millióval terheli a Titans fizetési keretét. A szerződés ugyanakkor $1,5 millió értékben bónuszokat is tartalmaz, amiket nem lehetetlen elérni egy Decker kaliberű elkapónak, de ehhez játszania kell – az egészségi állapota ugyanis a legkérdésesebb az esetében.

 

Először is $150 ezret kap roster bónuszként akkor, ha X számú meccsen pályára tud lépni, sajnos azt nem tudni, hogy az X mennyi meccset takar. További $250 ezer üti a markát, ha 4 TD-t szerez, $125 ezret kap, ha eléri a 30 elkapást, és innen 10 elkapásonként újabb $125 ezret, amit 70 elkapásnál maximalizáltak. Elkapott yardoknál is hasonló formula szerint kaphat bónuszokat, 450 yardnál ugyanúgy $125 ezret kap, majd újabb $125 ezret 550, 650, 750 és 850 elkapott yard után. Vagyis ha Decker ott lesz az összes meccsen, amiken 70 elkapással, 850 yarddal és 4 TD-vel zárja a szezont, akkor a bónusz teljes összegét megkapja, ami összesen $5,5 millió lesz az alapfizetésével együtt.

 

David Harris egy 2 évre szóló szerződést kötött a Patriots együttesével, ami $5 milliós alapfizetést és $1,25 milliós garantált összeget tartalmaz, vagyis ismét pofátlanul olcsón szereztek egy rutinos játékost a védelembe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!