Connect with us

Hír

Romo megkérte Wittent, hogy tegyen meg minden Prescottért

A történet még tavaly kezdődött, amikor Tony Romo sérülést szenvedett a Seahawks elleni előszezon meccsen, és ami miatt Dak Prescott vette át a helyét a csapatban, majd később át is vette azt. Jason Witten Romo legrégebbi sorstársa, de miután a – most már TV-s szakértőként feltűnő – irányító elvesztette a kezdőjét, megkérte Wittent, hogy figyeljen oda a fiatal trónörökösre.

 

 

Tony még azelőtt odajött hozzám, hogy Dakot jelölték ki kezdőnek a szezon hátralévő részére, hogy “Jason, te vagy a legrégebbi barátom, de ez ne befolyásolja a kialakult helyzetet. A csapat az első, én csak utána jövök, szóval kérlek, tegyél meg mindent azért, hogy Prescott munkáját segítsd!”

 

Witten és Romo 2003-ban került a ligába, és mindketten Cowboys játékosként játszották végig a karrierjüket, ami Wittennek még ugye tart. Viszont szomorúan konstatálta, hogy néhány Cowboys nagyöreg közül már csak ő tagja a ligának, hiszen Romo mellett DeMarcus Ware és Doug Free is visszavonult.

 

Amikor Tony bejelentette, hogy csatlakozik a CBS stábjához, pár napig csak azon járt az eszem, hogy milyen hamar elrepült ez a 14 év. Közben pedig visszavonult DeMarcus és Doug is ugyanazon a nyáron, nagyon fognak nekem hiányozni ezek a srácok, de most mindegyik kénytelen engem nézni. Nagyon szerencsés vagyok, hogy a csapattársaimnak tudhattam őket, remek embereket ismertem meg bennük.

 

Wittennek most viszont már az lesz a feladata, hogy a fiatal támadóegységet az ő rutinjával sikerüljön helyes útra terelni, amiből tavaly már kaphattunk egy kis ízelítőt. A rutinos tight end március végén 35 évesen további 4 évre hosszabbított a Cowboysszal, szóval hacsak rajta és a csapaton múlik, még sokáig láthatjuk ők a pályán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!