Connect with us

Hír

Ex-Packers és Browns játékossal erősíti védelmét a Cardinals

Egy veterán cornerbackkel mélyítette védelmét Bruce Arians, miután leszerződtette a szabadügynök Tramon Williamst, akit nemrég még a Browns vágott ki, korábban meg a Packers szabadügynökeként került Clevelandbe.

 

 

A 34 éves játékossal egy 1 éves szerződést kötöttek, a leigazolása meg azért kellett, mert Ronald Zamort keresztszalag szakadást szenvedett, amivel számára ideje korán véget ért a 2017-es szezon. A fix kezdőkön kívül jobbára csak újoncok álltak a Cardinals rendelkezésére, így szükségesnek érezték, hogy egy ilyen rutinos játékossal pótolják Zamort hiányát. Williams mellett a Chargerstől elküldött Brandon Flowerst is meghívták, de végül előbbivel kötöttek szerződést.

 

Williams korábban 9 idényen át volt a Green Bay Packers játékosa, akikkel bajnok is lett a 2010-es idény végén, majd két évig a Brownsnál játszott. Karrierje során 30 interceptiont szerzett, valamint 128 leütött passza. Williamsnek akár a kezdő szerep sincs kizárva, de jelenleg Justin Bethel és Brandon Williams az esélyes Patrick Peterson túloldalára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!