Connect with us

Hír

“Ne a szád járjon, hanem dolgozzál!”

Sokak számára meglepő volt az idei év Mr. Irrelevantja, azaz a draft legutolsónak kiválasztott játékosának kiléte. Ő a korábbi Ole Miss irányító, Chad Kelly volt, ami még nem is feltétlen meglepő , az már talán inkább, hogy végül a Denver Broncos választotta ki, ahol még nem lefutott az irányítókeringő. Noha Kelly nem tényező abban a párharcban, nem árt, ha odateszi magát a karrierje érdekében, erre biztatja Hall of Famer nagybátyja, Jim Kelly is.

 

 

“Tartsd a szádat, dolgozz a lehető legkeményebben, és te legyél az a tag, aki elsőnek érkezik az edzésekre és utolsónak távozik.” A nagybátyám mindig ezekkel a tanácsokkal látott el a karrierem során, és ez most sincs másképp. Tudom, hogy velem csak tartalékként számolnak, de soha nem tudhatod, mit hoz a holnap. Ha úgy adódik, hogy engem szólítanak arra, hogy beálljak, akkor készen kell állnom, ezért nem lazsálhatom el az edzéseket. Ha kell, akkor a védők vagy a special teamerek edzésébe is beszállok, de mindenképp edzeni akarom magam, mert csak így juthatok feljebb a létrán.

 

A fiatal játékos korábban arról vált híressé, hogy megszállottan üldözte a korábbi pornósztár Mia Khalifát twitteren, aki végül nevetség tárgyává tette az irányítót. A sérülése miatt az utolsó pickig csúszó játékos jelenlegi helyzetében nem tud mást csinálni mint várni és tanulni, mert hosszú távon biztos nem a Siemian-Lynch kettős lesz a Broncosnál. Így megnyílhat számára a második számú irányító szerepköre, onnan pedig egy lépés választhatja el a kezdőtől.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!