Connect with us

Hír

A Netflix hatalma

Amerikában mostanában nagyon népszerű a Netflix Mi az egészség című dokumentumfilmje. Ez pedig egy újabb tagot szerzett a ligán belüli vega forradalom számára.

Maga a 92 perces műsor az étkezésről, a betegségekről és a táplálkozási szokásokról szól. A film által hirdetett lédús kúra pedig futótűzként terjed az öltözőkben. A Cardinals szupersztárja is így kezdett el foglalkozni a témával.

David Johnson és a felesége, Meaghan, látták a Mi az egészség és a Villákat a kések helyett-et, a két Netflix dokumentumfilmet. Ezután egy növény alapú étkezési rendszerre kezdtek el átállni. Erről nyilatkozott:

Nem volt annyira nehéz, mint azt gondoltam. Azt hittem, hogy nagyon nehézkes lesz. Igazi amerikaiként egy halom húst ettünk. Amit tanultam, hogy igazából ez nem csak a húsról, hanem az egyenletes eloszlású táplálkozásról szól.

Azért nincsen ám mindenki hanyatt esve ettől. Például a közkedvenc BBQ király Wilforkot eltart még egy darabig, míg meggyőzik. De Johnson edzőjének, Arians bácsinak is megvan a véleménye. Megkérdezték tőle, hogy mit szeret az új vega étrendjében. Íme, a válasz:

Semmit

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!