Connect with us

Hír

Baromira hiányzik az embereknek a foci

Most csütörtökön játszott az Cardinals és a Cowboys a 2017-es szezon első meccsét, az idei Hall of Fame találkozót. Ez egy teljesen érdektelen mérkőzés volt, hisz a legnagyobb sztárok, de még a közepesen jó játékosoknak a többsége is hiányzott. Ennek ellenére még így is többen nézték, mint az kosárlabda All-Star meccsét.

 

 

A Hall of Fame meccset 8,2 millió ember nézte meg, ami 400 ezerrel több, mint ahányan az NBA All-Star mérkőzésre voltak kíváncsiak. Mindezt úgy, hogy Blaine Gabbert kezdett a Cardinalsnál, Kellen Moore a Cowboysnál, illetve elég sokat játszottak a harmadik számú irányítók. Azonban sem David Johnson, sem Carson Palmer, sem Chandler Jones, sem Dak Prescott, sem Dez Bryant, sem Zeke Elliott nem volt a pályán. Ettől függetlenül persze voltak szép játékok, önmagában nem is volt unalmas a meccs, de akkor is komoly teljesítmény.

 

Főleg, ha azt nézzük, hogy az NBA gálameccs az olyan, mint a Pro Bowl: a legjobbak és a legnagyobb sztárok vannak ott általában, ráadásul baromi látványos a játék, még ha a tétnélküliség miatt unalmas is. Ennek ellenére Blaine Gabbert és társai több embert vonzottak a képernyők elé: egyszerűen már borzalmasan hiányzik mindenkinek a foci.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!