Connect with us

Hír

Bortles karja teljesen elfáradt

A Jacksonville Jaguars a napokban enyhíttette az irányító Blake Bortles terhelését. A vezetőedző Doug Marrone szerint játékosának csapnivaló teljesítménye mögött a dobókarjának fáradtsága áll.

Láttam, hogy fáradt a karja. Ekkor ahelyett, hogy visszaküldtem volna gyakorolni, hogy meglegyen a szükséges ismétlésszám, inkább lehívtam a pályáról. Habár ő azt mondta, hogy jól van és tudja tovább csinálni, inkább azt mondtam, hogy legyen észszerű.

Bortles a Jaguars vasárnapi edzésén kétszer is eladta a labdát. Ez után döntött úgy a főedző, hogy csökkenti a negyedéves irányító karjának igénybevételét.

Bár lehívták Bortles opciós ötödik évét, de nem érezheti magát teljes biztonságban. A roppant inkonzisztens teljesítmény mellett még egy szezonjában sem sikerült 59% passzpontosság fölé és 16 eladott labda alá kerülnie. Ennél pedig jóval többet remélt a Jaguars, amikor három éve a harmadik helyen kiválasztották. Az idei offseasonban sokat dolgoztak a dobómechanizmusán és kapott egy kivalló futót is Leonard Fournette személyében. Tehát a körülmények adottak, már csak az ő jó játéka hiányzik a sikeréhez

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!