Connect with us

Hír

Lynch és Bennett ne bohóckodjon, hanem a focival törődjön!

Miközben rengeteg NFL játékos használja a twittert vagy más közösségi médiafelületet arra, hogy komoly társadalmi kérdésekkel kapcsolatban foglaljon állást. Jermichael Finley azonban ezt nem tartja többnek, mint egyszerű marketingfogást a tiltakozók részéről és nem veszi be azt a bohóckodást, amit Marshawn Lynch és Michael Bennett művelnek az oldalvonal mellett.

Mint ismeretes, Bennett és Lynch ülve hallgatták végig a nemzeti himnuszt a hétvégén, az egykori Packers tight end hétfőn nem is rejtette véka alá, kevésbé népszerű véleményét.

 

 

 

Nem sokkal később ugyan törölte a tweetet Finley, de a TMZ Sports-nak szintén beszélt a tiltakozásról és arról, hogy szerinte ez az egész egy színjáték.

Ez egyszerű marketingfogás a részükről, nem hiszem, hogy komolyan azt gondolják, amit a tettükkel elvileg hirdetnének. Csupán önérdekből teszik mindezt. Ha kiállnak valamivel kapcsolatban felemelik a hangjukat, onnantól kezdve a nevük és az arcuk mindig megjelenik a téma kapcsán. Ha még aktív lennék, lehet én is ezt tenném.

A 30 éves visszavonult tight end azt is elmondta, hogy a játékosoknak nem nagyon kéne ilyen kérdésekbe ásniuk magukat a közösségi média felületein, hiszen könnyen járhatnak úgy ennek következtében, mint Colin Kaepernick, akinek nagyjából azóta nincs munkája, amióta kinyitotta a száját.

A közösségi média egy jó felület a játékosok számára, de tudni kell, hogy mire szabad használni és mire nem. Látható, hogy Kaepernick pont emiatt nem talál magának csapatot. Aki focizik, az menjen ki a pályára és tegye amiért fizetik és ne foglalkozzon azzal, hogy mi megy a nagyvilágban.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!